×
×

آیا سرویس جدید مامان‌پز، راه‌حلی برای مقیاس‌پذیری این استارتاپ است؟

  • کد نوشته: 8150
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • به گزارش روابط عمومی مامان‌پز، این استارتاپ به تازگی از ارائه سرویس جدید خود در بازار تامین ناهار سازمانی خبر داده است. در سرویس فعلی مامان‌پز، هر مامان روزانه یک مدل غذا پخت می‌کند و این غذاها ‌مستقیم از درب منزل آنها برای سازمان‌ها ارسال می‌شد. پیچیدگی‌های عملیاتی و هزینه‌های ارسال این مدل، سبب می‌شد […]

    آیا سرویس جدید مامان‌پز، راه‌حلی برای مقیاس‌پذیری این استارتاپ است؟

    به گزارش روابط عمومی مامان‌پز، این استارتاپ به تازگی از ارائه سرویس جدید خود در بازار تامین ناهار سازمانی خبر داده است.

    در سرویس فعلی مامان‌پز، هر مامان روزانه یک مدل غذا پخت می‌کند و این غذاها ‌مستقیم از درب منزل آنها برای سازمان‌ها ارسال می‌شد. پیچیدگی‌های عملیاتی و هزینه‌های ارسال این مدل، سبب می‌شد که مشتریان نتوانند روزانه چند مدل غذا سفارش دهند و محدودیت‌هایی در سفارش‌گذاری داشته باشند.

    مامان‌پز در سرویس جدید خود و با راه‌اندازی یک هاب فیزیکی، این امکان را فراهم کرده که کلیه سفارش‌های مامان‌ها ابتدا به هاب ارسال و پس از پردازش و کنترل کیفی، در یک ارسال به دست سازمان‌ها برسد. با این سرویس سازمان‌ها فارغ از هر تعدادی که باشند، می‌توانند از طریق اپلیکیشن مامان‌پز هر روز از میان بیش از ۱۵ مدل غذا و کنارغذا سفارش‌های خود را ثبت و برای وعده ناهار دریافت نمایند.

    شهاب کاظمیان مدیرعامل مامان‌پز در گفت‌وگو با ایرانیان استارتاپ با اشاره به محدودیت‌های بیزینس مدل مامان‌پز و اصرار این استارتاپ بر استفاده از ظرفیت‌های ارزشمند زنان خانه‌دار اشاره داشت که از ابتدای تاسیس این استارتاپ همواره انتقادهایی مبنی بر عدم مقیاس‌پذیری این بیزینس مدل مطرح می‌شد. وی اظهار داشت که با مطالعات انجام شده، به راه‌حل راه‌اندازی یک هاب مستقل رسیدیم و پس از انجام بررسی‌های اولیه و تست یک MVP شش ماهه با ظرفیت پردازش ۵۰۰ پرس، سرانجام در پاییز امسال هاب مستقل مامان‌پز با ظرفیت پردازش ۳۰۰۰ پرس غذای روزانه راه‌اندازی شد.

    او ابراز امیدواری کرد که با راه‌اندازی سرویس هاب از یک سو و کمک به توسعه ظرفیت مامان‌های فعال و پرطرفدار مامان‌پز از سوی دیگر، بتوانند تا حدی مشکل مقیاس‌پذیری این استارتاپ را رفع کنند. گفتنی ست مامان‌پز، یک پلتفرم ارائه غذای خانگی‌ست که کار خود را از سال ۱۳۹۳ آغاز کرد و در میان راه تمرکز اصلی خود را بر حل چالش ناهار پرسنل و کارمندان شرکت‌ها قرار داد. به گفته روابط عمومی مامان‌پز، این استارتاپ پس از بحران کرونا، توانسته ضمن حفظ رشد و توسعه کسب‌وکار خود، به سوددهی نیز برسد و با تکیه بر دستپخت بیش از ۱۰۰ مامان فعال در این پلتفرم، به عنوان یکی از بازیگران اصلی تامین ناهار سازمان‌ها در پایتخت شناخته شود.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *