×
×

اعضای جدید هیئت‌مدیره انجمن فین‌تک ایران معرفی شدند

  • کد نوشته: 7704
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • سومین مجمع عمومی انجمن فین‌تک ایران برگزار شد؛ اعضای جدید هیئت‌مدیره معرفی شدند سومین مجمع عمومی انجمن فین‌تک ایران، امروز ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳، با هدف انتخاب اعضای جدید هیئت‌مدیره و ارائه گزارش‌های مالی و عملکردی در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد. امیرحسین راد (مدیرعامل نوبیتکس) – ۴۲ رأی علیرضا یعقوبی (رئیس هیئت‌مدیره رابکس) – […]

    اعضای جدید هیئت‌مدیره انجمن فین‌تک ایران معرفی شدند

    سومین مجمع عمومی انجمن فین‌تک ایران برگزار شد؛ اعضای جدید هیئت‌مدیره معرفی شدند

    سومین مجمع عمومی انجمن فین‌تک ایران، امروز ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳، با هدف انتخاب اعضای جدید هیئت‌مدیره و ارائه گزارش‌های مالی و عملکردی در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.

    • امیرحسین راد (مدیرعامل نوبیتکس) – ۴۲ رأی
    • علیرضا یعقوبی (رئیس هیئت‌مدیره رابکس) – ۴۲ رأی
    • علی امیری (هم‌بنیان‌گذار زرین‌پال) – ۴۱ رأی
    • مهدی عبادی (مدیرعامل وندار) – ۳۷ رأی
    • مهدی شریعتمدار (مدیرعامل جیبیت) – ۳۵ رأی
    • سالار تحویل‌دار (مدیر توسعه کسب‌وکار تترلند) – ۳۴ رأی
    • محمدرضا فرحی (مدیرعامل بیمه‌بازار) – ۳۴ رأی

    علاوه بر این، بردیا احمدنیا (هم‌بنیان‌گذار والکس) و شکیلا اکبری (هم‌بنیان‌گذار والتا) به‌عنوان اعضای علی‌البدل و سروش حسین‌زاده (مدیرعامل صرافی نیپوتو) با کسب ۴۱ رأی به‌عنوان بازرس این انجمن معرفی شدند.

    اقدامات و دستاوردهای دوره قبل هیئت‌مدیره انجمن فین‌تک

    محمدمهدی فاطمیان، رئیس هیئت‌مدیره دوره دوم انجمن فین‌تک، در بخشی از این مجمع به اقدامات شاخص دوره قبل اشاره کرد و از تلاش‌های صورت‌گرفته در زمینه ایجاد مکانیزم خودتنظیم‌گری در حوزه رمزارزها خبر داد. او همچنین به فرآیند خودتنظیم‌گری برای بیش از ۱۵ کسب‌وکار عضو انجمن اشاره کرد و آن را گامی مهم در حمایت از استارتاپ‌های حوزه فین‌تک دانست.

    وی در ادامه توضیح داد که در راستای حل چالش‌های مرتبط با اینماد، اقداماتی برای ایجاد کارگزاری اینماد توسط بخش خصوصی صورت گرفته و چندین پرداخت‌یار و شرکت پی‌اس‌پی با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی قرارداد همکاری امضا کرده‌اند.

    تشکیل کمیسیون کرادفاندینگ؛ گامی رو به جلو

    یکی دیگر از دستاوردهای مهم هیئت‌مدیره پیشین، تشکیل کمیسیون کرادفاندینگ بود. به گفته فاطمیان، این کمیسیون با هدف تبادل نظر تخصصی و رفع چالش‌های حوزه تأمین مالی جمعی شکل گرفته و هم‌اکنون ۷ کسب‌وکار فعال در این کمیسیون حضور دارند.

    بیشتر بخوانید: چالش های تیم سازی در استارتاپ ها

    گزارش مالی سال ۱۴۰۲ انجمن فین‌تک

    محمدمهدی مؤمنی، خزانه‌دار دوره دوم انجمن، در گزارش خود اعلام کرد که درآمدهای عملیاتی انجمن در سال ۱۴۰۲ به ۱۹ میلیارد و ۳۰۵ میلیون ریال رسیده است. او دلیل اصلی این رشد را افزایش تعداد اعضای انجمن و فعالیت گسترده‌تر آن‌ها عنوان کرد.

    افزایش کمیسیون‌های تخصصی به ۶ بخش

    در گزارش نهایی ارائه‌شده، اعلام شد که کمیسیون‌های تخصصی انجمن فین‌تک به ۶ کمیسیون افزایش یافته است. این کمیسیون‌ها با هدف بررسی و مدیریت دقیق‌تر حوزه‌های مختلف صنعت فین‌تک فعالیت خواهند کرد.

     

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *