رئیس کمیسیون لندتک سازمان نصر:اینترنت، شاهرگ حیاتی کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال است
آزادانی ضمن یادآوری مشکلات ناشی از قطعی اینترنت برای شرکتهای بزرگ ملی از جمله بروز اختلالات در نظام دورکاری و مدیریت نیروی انسانی، خاطرنشان کرد: این شرایط نه تنها سبب تعطیلی گسترده بسیاری از کسبوکارها میشود، بلکه نقطه آغاز رکودی فراگیر در اقتصاد دیجیتال کشور است.
وی بر اهمیت تابآوری در شرایط بحرانی تأکید کرد و توضیح داد که با غیرقابل پیشبینی بودن آینده، بسیاری از تصمیمات مدیران کسبوکارها به شکل محافظهکارانه اتخاذ شده که حتی گاه نخستین راهکار، تعدیل نیروی انسانی میشود؛ امری که میتواند در بلندمدت تبعات جدی بر اشتغال و فضای کسبوکار کشور بگذارد. به گفته آزادانی، بخشودگی و استمهال تعهداتی نظیر مالیات، بیمه و تسهیلات بانکی میتواند از جمله اقدامات اساسی برای تثبیت و پایداری کسبوکارها در دوره بحران باشد.
وی ادامه داد: تداوم این وضعیت نه تنها به مهاجرت نیروی انسانی متخصص دامن میزند، بلکه بازگشت به عقب در بسیاری از روندهای توسعهای و کوچک شدن قابل توجه اقتصاد دیجیتال را به همراه خواهد داشت؛ آسیبهایی که بعضاً جبرانناپذیر و غیرقابل بازگشت خواهند بود.
رئیس کمیسیون لندتک سازمان نظام صنفی رایانهای تهران همچنین با هشدار درباره افزایش نگرانی نسبت به مهاجرت سرمایه و کارآفرینان، بیان کرد: امروز مسئله خروج سرمایه انسانی به نگرانی درباره ریزش کسبوکارها و کوچ کارآفرینان افزوده شده و همین امر میتواند آینده یک حوزه پویا را با خطر جدی مواجه کند.
وی در پایان اظهار داشت: بدون اینترنت پایدار، توسعه و حتی حفظ وضعیت موجود اقتصاد دیجیتال ممکن نیست. همانطور که مواد اولیه برای دیگر صنایع حیاتی است، اینترنت نیز رکن اساسی تداوم اقتصاد دیجیتال است و هرگونه خدشه به آن، عملاً حیات این حوزه را تهدید میکند. او بر این باور است که برای عبور کشور از بحرانها، باید اقدامات پیشگیرانه و کلان در ابعاد نیروی انسانی، امنیت سایبری و پایداری زیرساختها مورد توجه جدی قرار گیرد تا اختلال در اینترنت، آسیب کمتری به شریان اقتصادی دیجیتال کشور وارد سازد.
دیدگاهتان را بنویسید