دومین رویداد ملی پادکست فارسی
نشست خبری دومین رویداد ملی پادکست فارسی با حضور اصحاب رسانه در کتابخانه جندیشاپور ایرانمال برگزار شد. این دوره از مسابقات با تمرکز ویژه بر موضوع جدید اعتیاد و ارائه بخشهای جذاب، تلاشی در جهت رشد و توسعه پادکست فارسی در کشور دارد. «فرزاد حسنی»، سفیر این رویداد، عنوان کرد: هیئت داوران در این دوره […]
نشست خبری دومین رویداد ملی پادکست فارسی با حضور اصحاب رسانه در کتابخانه جندیشاپور ایرانمال برگزار شد. این دوره از مسابقات با تمرکز ویژه بر موضوع جدید اعتیاد و ارائه بخشهای جذاب، تلاشی در جهت رشد و توسعه پادکست فارسی در کشور دارد.
«فرزاد حسنی»، سفیر این رویداد، عنوان کرد: هیئت داوران در این دوره معیارهای تازهای برای ارزیابی آثار در نظر گرفتهاند. این معیارها شامل: طراحی کاور، کیفیت پلتفرمهای انتشار، کیفیت محتوا و میزان استقبال مخاطبان است. وی همچنین بر اهمیت خلاقیت و نوآوری در تولید پادکستها تأکید کرد.
«علی بیاگویی»، عضو هیئت داوران، اعلام کرد که برای این دوره از مسابقات، ۲۱۷ اثر ارسال شده است که بیش از نیمی از آنها، شرایط حضور در رقابت را دارند. نکته جالب توجه این است که سهم خانمها و آقایان در میان آثار ارسالی برابر بود. سیاوش صفاریانپور نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت پادکست بهعنوان یک ابزار مؤثر، بیان کرد که برخلاف محتوای کوتاه و سریع، مخاطبان پادکست بهطورمعمول زمان بیشتری را به شنیدن آن اختصاص میدهند.
«احمد فیاض» در این رویداد اشاره داشت: «باشگاه پادکسترهای جوان فضایی برای تعامل حرفهای میان پادکسترها فراهم کرده است. خرد جمعی میتواند به رشد پادکست فارسی کمک کند و این رسانه را به ابزاری مؤثر برای ایجاد تصورات خلاقانه در ذهن مخاطب تبدیل کند.»
«اسماعیل باستانی»، برنامهساز رادیو و عضو هیئت داوران دومین رویداد ملی پادکست فارسی، به بخش ویژه این دوره که به موضوع اعتیاد اختصاص دارد اشاره کرد. او با تأکید بر اهمیت این موضوع گفت: «کاهش سن اعتیاد ترسناک است و افزایش مصرف مواد مخدر در جامعه از دلایل انتخاب این محور بوده است. پادکست میتواند نقشی کلیدی در آگاهیبخشی درباره این آسیب اجتماعی ایفا کند.»
داوران در نشست خبری دومین رویداد ملی پادکست فارسی درباره پرمخاطبترین پادکستها اعلام کردند؛ «علی بیاگویی» گفت: پادکستهای تاریخی به دلیل تعداد زیاد علاقهمندان، تولید بیشتری دارد. «امیرحسین مددی» مدیرعامل شنوتو افزود: با اشاره به جذابیت ژانر جنایی، این موضوع را جزو پرمخاطبترین پادکستها اعلام کرد. در ادامه صفاریانپور ضمن تأیید نظر دو داور، ژانر توسعه فردی و روانشناسی را از جمله محبوبترین ژانرهای پادکست معرفی کرد.
دیدگاهتان را بنویسید