×
×

اسنپ و تپسی باید نگران باشند یا نظاره‌گر؟
رونمایی از پلتفرم دولتی «تاکسی شهر»

  • کد نوشته: 11336
  • ۱۵ تیر ۱۴۰۴
  • 0
  • مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از رونمایی پلتفرم تاکسی برخط با نام «تاکسی شهر» تا پیش از پایان تیرماه خبر داد. به گفته او، در این سامانه از تاکسی‌های شاسی‌بلند برقی استفاده خواهد شد.
    رونمایی از پلتفرم دولتی «تاکسی شهر»

    شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از آغاز رسمی روند پرداخت وام برای تاکسی‌های شاسی‌بلند برقی خبر داد. به گفته وی، از چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴، متصدیان وام بانک شهر به منظور تسهیل فرآیند، در محل سازمان تاکسیرانی مستقر شده‌اند تا مراحل دریافت وام برای متقاضیان سرعت بگیرد.

    آغاز پرداخت وام تاکسی‌های شاسی‌بلند؛ تحویل خودرو ظرف یک هفته

    مالکی با اشاره به اینکه در گام اول، ۷۰۰ نفر از تاکسیرانان متقاضی برای تکمیل مدارک و دریافت وام به بانک معرفی شده‌اند، اعلام کرد: پس از واریز مبلغ وام، با همکاری پلیس راهور، ظرف ۴۸ ساعت عملیات پلاک‌گذاری انجام می‌شود و در نهایت، حداکثر تا یک هفته خودروهای شاسی‌بلند به رانندگان تحویل داده خواهد شد.

    وی درباره جزئیات مالی این طرح توضیح داد: بر اساس سازوکار جدید، هزینه اسقاط خودرو مستقیماً از مبلغ نهایی خودرو کسر می‌شود و نیازی نیست رانندگان شخصاً درگیر فرایند اسقاط باشند.

    شرایط مالی و تسهیلات ویژه برای خرید تاکسی‌های برقی

    مدیرعامل تاکسیرانی تهران افزود: دولت و شهرداری با مشارکت یکدیگر، مجموعاً یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات در اختیار رانندگان قرار می‌دهند و متقاضیان می‌توانند با آورده‌ای کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان، صاحب تاکسی برقی شاسی‌بلند شوند.

    مالکی همچنین مسیر بهره‌برداری این تاکسی‌ها را تشریح کرد و گفت: این خودروها در خطوط پرتردد مانند مسیرهای منتهی به فرودگاه، پایانه‌ها و همچنین در بسترهای آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این مدل چیدمان، درآمد رانندگان به گونه‌ای پیش‌بینی شده که امکان بازپرداخت اقساط وام‌ها برای آن‌ها میسر باشد.

    تکمیل زیرساخت‌های فنی و شارژ؛ آماده‌سازی تهران برای ناوگان برقی

    مالکی همچنین از رونمایی پلتفرم تاکسی برخط «تاکسی شهر» تا پایان تیرماه خبر داد و افزود: در این سامانه، تاکسی‌های شاسی‌بلند آیون که با یک بار شارژ قابلیت پیمایش ۵۰۰ کیلومتر را دارند، به کار گرفته می‌شود. رانندگان می‌توانند با پرداخت مبلغی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان، این تاکسی‌ها را خریداری کنند.

    وی در پایان به وضعیت زیرساخت‌های فنی و خدماتی این ناوگان اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون ۶ تعمیرگاه تخصصی خودروهای برقی در چهار جهت تهران فعال شده‌اند که هر یک قادر به ارائه خدمات به حداقل ۱۰۰ دستگاه در روز هستند. زیرساخت‌های شارژ نیز کاملاً مهیا است و تنها در پایانه بعثت امکان شارژ روزانه ۱۲۰۰ خودرو وجود دارد. به گفته مالکی، با اضافه شدن پایانه‌های جدید، ظرفیت شارژ بیش از ۴ هزار دستگاه تاکسی برقی در پایتخت فراهم شده است، در حالی‌که فعلاً تعداد تاکسی‌های برقی فعال در سطح شهر کمتر از ۲ هزار دستگاه است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *