تپسی در آخرین ماه ۱۴۰۲، ۱۰۹.۵ میلیارد تومان درآمد داشته است
بر اساس گزارش فعالیت ماهانه شرکت تپسی که در سامانه کدال منتشر شده است، این شرکت توانسته در آخرین ماه منتهی به سال جدید درآمد 109.5 میلیارد تومان را شناسایی کند.
این رقم بالاترین درآمد تپسی در طول فعالیتش به حساب میآید و این اولین بار است که تپسی توانسته است در یک ماه درآمدی بیش از صد میلیارد تومان داشته باشد، این بدان معناست که درآمد سالانه تپسی به بیش از یک همت (هزار میلیارد تومان) رسیده است.
گفتنی است بالاترین سهم درآمدی تپسی (قریب به 98درصد) در اسفند ماه 1402 مربوط به کمیسیون دریافتی از سفیران میشود.
مجموع درآمد سالانه تپسی در سال 1402 برابر با 1033 میلیارد تومان است که این رقم در مقایسه با همین مدت زمان در سال 1401، رشد 65 درصدی داشته است.
درباره تپسی
تپسی یک سامانه هوشمند درخواست حملونقل آنلاین است که سفرهای درون شهری را راحتتر میکند.
چشمانداز تپسی، ایجاد تاثیر چشمگیر در زندگی مردم بر پایهی تکنولوژی است و حل مسائل پیچیده حمل و نقل شهری را حل کنیم.
تپسی از نگاه آمار
- سال تاسیس: 1395
- تعداد سرویسها: 8
- تعداد شهرهای فعال: +15
- تعداد نیروی انسانی فعال: +1000
- تعداد رانندگان ثبتنام شده: +1.400.000
داستان شکلگیری
آغاز داستان تپسی، به بهمن 1394 برمیگردد. زمانی که میلاد منشیپور و حمید مهینی، با هدف راهاندازی یک کسب و کار اینترنتی، به کشور بازگشتند و با همراهی هومن دمیرچی، پایههای اولیهی تپسی را شکل دادند. در ادامه و با همراهی یک تیم ده نفره از برنامهنویسان متخصص کشور، طراحی و توسعه محصول تپسی را آغاز شد. نسخه اولیه تپسی در خرداد 1395 به بازار عرضه شد. در طول این مدت، سرمایهگذاری اولیهی شرکت توسط سه موسس تامین شد. در ادامه تپسی بسیار سریع رشد کرد و توانست در چند مرحله، سرمایه لازم برای رشد خود را جذب کند. حالا تپسی، در 13 استان کشور به همراه شهرهای تابعه آنها فعال است و خدمات متنوعی را به کاربران خود ارائه میکند.
منافع تپسی برای کاربران
کاربر راننده
- درآمد بیشتر
- ساعت کاری منعطف
- امنیت بیشتر سفر
کاربر مسافر
- هزینه کمتر
- کیفیت بیشتر سفر
- امنیت سفر
- در دسترس بودن