×
×

سرنوشت استارتاپ‌های مستقر در کارا و تیوان چه می‌شود؟

  • کد نوشته: 691
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸
  • 0
  • شنیده‌های غیر رسمی حاکی از آن است که در روزهای پایانی سال سرنوشت استارتاپ‌های مستقر در شتابدهنده کارا و باشگاه کارآفرینی تیوان در کارخانه نوآوری آزادی به دلیل ایجاد اختلاف در تمدید همکاری مابین این دو ‌مجموعه نامعلوم است. سوله تیوان و کارا که در کارخانه نوآوری آزادی است با همکاری هر دو‌ مجموعه بصورت […]

    سرنوشت استارتاپ‌های مستقر در کارا و تیوان چه می‌شود؟

    شنیده‌های غیر رسمی حاکی از آن است که در روزهای پایانی سال سرنوشت استارتاپ‌های مستقر در شتابدهنده کارا و باشگاه کارآفرینی تیوان در کارخانه نوآوری آزادی به دلیل ایجاد اختلاف در تمدید همکاری مابین این دو ‌مجموعه نامعلوم است.

    سوله تیوان و کارا که در کارخانه نوآوری آزادی است با همکاری هر دو‌ مجموعه بصورت مشارکتی فضای کار را در اختیار استارتاپ‌های مختلفی قرار داده است که ظاهرا کارا مایل به ادامه همکاری با تیوان نبوده و تیوان نیز تهدید به جمع‌آوری و تخریب فضای ایجاد شده را کرده است. باید دید نزاع میان این دو مجموعه چه نتیجه‌ای خواهد داشت و سرنوشت استارتاپ‌های مستقر در این سوله چه خواهد شد.

    شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک کارا، توسط جمعی از کارآفرینان موفق صنعت داروسازی و با تمرکز بر سلامت دیجیتال در سال ۱۳۹۷ کار خود را آغاز کرد. کارا با رویکردی نوآورانه و تیم‌سازی با نخبگان جوان، مصمم است در حل بخشی از مشکلات سلامت کشور موثر باشد. مهم‌ترین هدف کارا ” هم آفرینی” با رویکرد ایجاد بستری مناسب برای خلق مشترک و رشد ایده جدید است. استارتاپ‌های سبک، مانیار، مام هود، زی پاد، پاد اپ، سیواپ، هلیکس و فیورگجت تعدادی از استارتاپ‌هایی هستند که در این شتابدهنده، مستقر شده‌اند.

    باشگاه کارآفرینی تیوان کار خود را از سال 1395 آغاز کرد. تیوان مجموعه‌ای غیرانتفاعی است که با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی در میان نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی ایجاد شده است. اعضای تیوان، در کنار هم اثر بخشی تیمی و فردی خود را بالا می‌برند، در دورهمی‌ها ایده‌های جدیدی خلق می‌کنند، با استفاده از منتورها و مربیان حرفه‌ای دانش خود را در حوزه‌های فنی، کارآفرینی و کسب و کار ارتقا می‌بخشند و در نهایت برای جذب سرمایه‌گذار یا حضور در شتابدهنده برای طی مراحل رشد آماده می‌شوند. همچنین اعضا در این مجموعه می‌توانند از فضای کار مشترکی که برای کارآفرینان و علاقه‌مندان این حوزه در نظر گرفته شده برای کار تیمی یا فردی استفاده کنند. استارتاپ‌های برنا، توگدر، بنیت، استودیو مارنو، دستیار خرید، آوایار، رایان ساختار مهر، چهارنعل، حسابیت، واوموزیک، یوتاب، کارو، چینه، دنج، عمدکس، ونوو، رانگو، کالو، دی ام رمپ، نیکسی، کرایه، زبان تیپس، علمگراف، وبرنو، ساختمونیا، فونتیک تعدادی از ستارتاپ‌هایی هستند که در فضای کار اشتراکی تیوان، مستقر شده‌اند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *