آخرین اخبار
» اخبار استارتاپی » منشی‌پور از مدیرعاملی تپسی استعفا داد/مصطفی سیدحسینی جایگزین وی شد
اخبار استارتاپی

منشی‌پور از مدیرعاملی تپسی استعفا داد/مصطفی سیدحسینی جایگزین وی شد

اسفند 23, 1402 90

میلاد منشی‌پور، مدیرعامل سابق تپسی که پس از فروش سهام این شرکت به گروه صنعتی گلرنگ تمایل خود را برای ادامه مسیر به عنوان مدیرعامل تپسی اعلام نموده بود، امروز از پایان همکاری خود با تپسی خبر داد.

وی علت قطع همکاری را تفاوت دیدگاه در موضوعات کلیدی مانند چشم‌انداز توسعه، حوزه‌های توسعه و حاکمیت شرکتی عنوان نمود.

میلاد منشی‌پور نوشت:

امروز، مسیر من با تپسی به عنوان مدیر عامل به پایان رسید.
‏ بعد از خرید سهام تپسی توسط گروه گلرنگ، گفتگوهای متعددی درباره‌ی ادامه راه داشتیم و من علاقه داشتم توسعه‌ی بزرگی را برای تپسی رقم بزنم. اما علیرغم علاقه طرفین برای تعریف یک مسیر مشترک، به دلیل تفاوت دیدگاه در موضوعات کلیدی مانند چشم‌انداز توسعه، حوزه‌های توسعه و روش‌های آن و حاکمیت شرکتی، به جمع‌بندی نرسیدیم.

‏من ماه‌های آتی به عنوان عضو هیات مدیره در تپسی حضور خواهم داشت تا فرایند انتقال مسئولیت با دقت انجام شود. اما آنچه از دید من ادامه مسیر موفقیت تپسی را تضمین می‌کند، حفظ فرهنگ سازمانی پویا و‌ جنگنده‌ی شرکت، حفظ تیم و مدیران و دادن اختیار عمل به آنها، تجمیع کسب و کارهای دیجیتال گروه گلرنگ ذیل هلدینگ تپسی و به رسمیت شناختن اداره‌ی متفاوت کسب و کارهای دیجیتال نسبت به سایر صنایع است. امیدوارم در طراحی مسیر آینده، مجموعه گلرنگ این موارد را مدنظر قرار دهد تا بتوانیم شاهد توسعه تپسی و متعاقبا توسعه بخشی از اقتصاد دیجیتال کشور باشیم.

‏در این سال‌ها، دلگرمی و منبع انرژی من کار کردن با تیم منحصر به‌ فردی بوده که بدون آن‌ها، طی کردن این مسیر ۷ ساله و به سرانجام رساندن آن ممکن نبود. از تک تک اعضای تیم تپسی ممنونم و همواره دلتنگ و حامی آنها خواهم بود.

‏در ادامه‌ی راه، همچنان اولویت و علاقه‌ی من، توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال در کشور است و این مسیر را در ایران دنبال خواهم کرد؛ چرا که از دید من، این یکی از موثرترین راه‌ها برای توانمند کردن مردم و توسعه‌ی ایران است.

سید مصطفی سیدحسینی مدیرعامل جدید تپسی شد 

مصطفی سیدحسینی به نمایندگی از شرکت گروه نوآوران تجارت الکترونیک هستی، به سمت مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره تپسی انتخاب شد.

سیدحسینی در کارنامه کاری خود سمت مدیرعاملی گروه نوآوران تجارت الکترونیک هستی و معاونت امور مالی و اقتصادی گروه سرمایه‌گذاری کوروش (زیرمجموعه گلرنگ) را دارد.

اعضای جدید هیئت‌مدیره تپسی معرفی شدند 

اسامی اعضای جدید هیئت‌مدیره تپسی به شرح زیر است:

– علی ابراهیمی کردلر به نمایندگی از شرکت گروه سرمایه‌گذاری کوروش به سمت رئیس هیئت‌مدیره
– مرتضی موسی‌خانی به نمایندگی از شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش به سمت نائب‌رئیس هیئت مدیره
– سید مصطفی سیدحسینی به نمایندگی از شرکت گروه نوآوران تجارت الکترونیک هستی به سمت مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره
– میلاد منشی‌پور کرمانی به نمایندگی از شرکت گروه مدیریت صنعت خرده‌فروشی کوروش به سمت عضو هیئت‌مدیره
– شرکت بازرگانی افق کوروش به نمایندگی سهیل حاجی پورمقدم به سمت عضو هیئت‌مدیره

با وجود استعفای میلاد منشی‌پور از سمت مدیرعاملی شرکت تپسی، وی همچنان به عنوان یکی از پنج عضو هیئت‌مدیره این شرکت در کنار تپسی باقی خواهد ماند.

داستان گلرنگ و تپسی

گروه صنعتی گلرنگ در تاریخ 15 و 16 بهمن ماه سال 1402، قریب به 70 درصد سهام تپسی را خرید.

پس از آن  میلاد منشی‌پور، مدیرعامل وقت تپسی، در طی مصاحبه‌ای ضمن اعلام تمایل خود برای ادامه همکاری در شرکت تپسی به عنوان مدیرعامل، ورود گلرنگ را میانبری برای توسعه ده برابری تپسی عنوان کرد.

چند روز پس از خرید سهام تپسی توسط گلرنگ و خروج کامل کارآفرینان از جدول سهامداری، خبر رسید که گلرنگ به دنبال خرید صد درصدی سهام شرکت تپسی و افزایش سهم بازار آن به 30 درصد است.

درباره تپسی

تپسی یک سامانه هوشمند درخواست حمل‌ونقل آنلاین است که سفرهای درون شهری را راحت‌تر می‌کند. چشم‌انداز تپسی، ایجاد تاثیر چشمگیر در زندگی مردم بر پایه‌ی تکنولوژی است و حل مسائل پیچیده حمل و نقل شهری را حل کنیم.

تپسی از نگاه آمار

  • سال تاسیس: 1395
  • تعداد سرویس‌ها: 8
  • تعداد شهرهای فعال: +15
  • تعداد نیروی انسانی فعال: +1000
  • تعداد رانندگان ثبت‌نام شده: +1.400.000

داستان شکل‌گیری

آغاز داستان تپسی، به بهمن 1394 برمی‌گردد. زمانی که میلاد منشی‌پور و حمید مهینی، با هدف راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی، به کشور بازگشتند و با همراهی هومن دمیرچی، پایه‌های اولیه‌ی تپسی را شکل دادند. در ادامه و با همراهی یک تیم ده نفره از برنامه‌نویسان متخصص کشور، طراحی و توسعه محصول تپسی را آغاز شد. نسخه اولیه تپسی در خرداد 1395 به بازار عرضه شد. در طول این مدت، سرمایه‌گذاری اولیه‌ی شرکت توسط سه موسس تامین شد. در ادامه تپسی بسیار سریع رشد کرد و توانست در چند مرحله، سرمایه لازم برای رشد خود را جذب کند. حالا تپسی، در 13 استان کشور به همراه شهرهای تابعه آنها فعال است و خدمات متنوعی را به کاربران خود ارائه می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×