×
×

روابط عمومی شاد:
هیچ‌گونه حفره امنیتی در سامانه شاد وجود ندارد

  • کد نوشته: 9765
  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • 0
  • سامانه شاد بستری برای آموزش مجازی دانش آموزان است. در این سامانه آموزش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد و دانش آموزان لازم است در ساعات مقرر، در کلاس‌های مجازی شرکت کنند. از اواخر اسفندماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، سازمان آموزش و پرورش اقدام به راه‌اندازی سامانه‌ای در جهت آموزش مجازی کودکان […]

    هیچ‌گونه حفره امنیتی در سامانه شاد وجود ندارد

    سامانه شاد بستری برای آموزش مجازی دانش آموزان است. در این سامانه آموزش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد و دانش آموزان لازم است در ساعات مقرر، در کلاس‌های مجازی شرکت کنند.

    از اواخر اسفندماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، سازمان آموزش و پرورش اقدام به راه‌اندازی سامانه‌ای در جهت آموزش مجازی کودکان و نوجوانان کرد تا از این طریق دانش آموزان بتوانند همانند حضور در کلاس‌های مدرسه، از سرویس آموزشی بهره‌مند شوند.

    در پی انتشار اخباری مبنی بر کلاهبرداری از دانش‌آموزان و والدین از طریق «سامانه ملی شاد»، تیم‌ پشتیبانی این سکو بلافاصله بررسی‌های دقیق و چندلایه‌ای را در ابعاد فنی و عملیاتی به انجام رساندند. نتایج این بررسی‌ها به شرح زیر به اطلاع فرهنگیان عزیز، خانواده‌های محترم و عموم کاربران می‌رسد:

    هیچ‌گونه اختلال، نقص یا حفره امنیتی در زیرساخت‌های سامانه شاد شناسایی نشده و هیچ رخداد غیرعادی نیز در روند عملکرد این سکو مشاهده نشده است. بنابراین، ادعاهای مطرح‌شده درباره وجود حفره امنیتی در سامانه شاد، قویا تکذیب می‌گردد.

    آنچه به‌عنوان کلاهبرداری در شاد مطرح شده، در واقع ناشی از بی‌احتیاطی و ناآگاهی برخی کاربران در مواجهه با روشی رایج به‌نام “فیشینگ” بوده است؛ روشی که در تمام اپلیکیشن‌ها و علی الخصوص پیام‌رسان‌ها، صرف‌نظر از سطح امنیت آن‌ها، امکان وقوع دارد. نکته قابل توجه آنکه برخلاف خبرسازی صورت گرفته، تعداد کاربران متضرر از این موضوع که با پشتیبانی سامانه شاد تماس گرفته اند، در ماه های اخیر  روند کاهشی داشته است.

    سوءاستفاده از ناآگاهی و بی‌احتیاطی کاربران، مسئله‌ای رایج در تمامی بسترهای دیجیتال است و مقابله با آن نیازمند ارتقای سواد دیجیتال در سطحی فراگیر است. در همین راستا، سکوی شاد فراتر از مسئولیت‌های متعارف خود، با اجرای برنامه‌های آموزشی گسترده، تلاش کرده است تا آگاهی کاربران، به‌ویژه دانش‌آموزان و والدین را در زمینه امنیت دیجیتال افزایش دهد. از جمله اقدامات شاد می‌توان به راه‌اندازی پویش‌های آگاهی‌بخشی مانند «کودکان سایبری» و انتشار محتوای آموزشی در کانال‌هایی نظیر «شادبان» و «شادآموز» اشاره کرد که در کنار آموزش‌های پلیس فتا، نقش مؤثری در پیشگیری از سوءاستفاده‌ها ایفا کرده‌اند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *