×
×

گلایه میلی به سردرگمی ۱۱ میلیون کاربر خود در پی محدودیت‌های بانک مرکزی

  • کد نوشته: 11476
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۴
  • 0
  • روابط عمومی میلی اعلام کرد با وجود بازگشت نسبی ثبات اقتصادی پس از بحران نظامی، محدودیت بانک مرکزی همچنان مانع فعالیت پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا شده و اقدامی برای رفع آن انجام نشده است.
    گلایه میلی به سردرگمی ۱۱ میلیون کاربر خود در پی محدودیت‌های بانک مرکزی

    روابط عمومی «میلی» در گفت‌وگو با «ایرانیان استارتاپ» اعلام کرده است که اقتصاد دیجیتال در ایران همچنان تحت فشار تصمیمات بانک مرکزی قرار دارد. به گفته روابط عمومی این شرکت، با گذشت بیش از دو هفته از پایان بحران نظامی میان ایران و اسرائیل، هرچند بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی به روال عادی بازگشته‌اند، اما دستور بانک مرکزی همچنان مانع فعالیت پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا است و تاکنون اقدامی برای رفع این محدودیت صورت نگرفته است.

    براساس تاکید روابط عمومی میلی، همزمان با حمله اسرائیل در ۲۳ خردادماه، بانک مرکزی به سرعت درگاه‌های تراکنش آنلاین طلا را مسدود کرد؛ اقدامی که به اعتقاد پلتفرم‌های آنلاین طلا نه‌تنها قانونی نیست، بلکه سرگردانی و زیان کاربران را نیز در پی داشته است.
    روابط عمومی میلی ضمن اعلام انتقاد نسبت به این وضعیت، اظهار داشته است که در بحبوحه توقف فعالیت پلتفرم‌ها، صحبت‌هایی درباره انتقال این پلتفرم‌ها به نظارت بورس مطرح شده و نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر نیز خواستار واگذاری کنترل و نظارت این حوزه به صنف خود شده است.

    با این حال روابط عمومی میلی یادآور شده که وزارت صنعت، معدن و تجارت هم‌اکنون با دقت کافی بر این پلتفرم‌ها نظارت داشته و حتی «سامانه نظارتی برخط پلتفرم‌های آنلاین طلا» از طرف اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای مجازی نیز راه‌اندازی شده تا از بروز تخلفات احتمالی مانند خالی‌فروشی و پولشویی از سوی این درگاه‌ها جلوگیری شود.

    به گفته روابط عمومی میلی که پلتفرم‌های آنلاین تلاش کردند در دوران جنگ با شفافیت کامل، اطلاع‌رسانی دقیقی در خصوص وضعیت فعالیت خود به کاربران ارائه دهند.
    براساس اظهارات روابط عمومی میلی، این پلتفرم تصمیم غیرمنتظره بانک مرکزی برای مسدودسازی موقت فعالیت‌های آنلاین در بحبوحه جنگ را پذیرفت، اما پس از آن، با صدور بیانیه‌ای نسبت به ادامه این مسدودسازی اعتراض کرده و آن را موجب اخلال در روند عادی گردش مالی، سردرگمی کاربران و لطمه به اعتماد عمومی دانسته است.

    علاوه برآن، این پلتفرم حتی در همان شرایط بحرانی، درگاه‌های خود را برای مشتریان باز نگه داشته و پاسخگوی نیاز ۱۵ درصد از کاربرانی بود که تقاضای خروج وجه خود را داشتند؛ به طوری که حدود هزار میلیارد تومان از موجودی کیف‌پول ریالی مشتریان تسویه شده است.
    همچنین در بازه زمانی ۲۳ خرداد تا ۱۲ تیر، این پلتفرم معادل ۳۲ کیلوگرم طلا را به صورت فیزیکی به کاربران خود تحویل داده است.

    روابط عمومی میلی با بیان اینکه همچنان مدیران این مجموعه برای بازگشایی درگاه‌ها جلسات گسترده‌ای با مسئولان بانک مرکزی، اتاق‌های بازرگانی، اتحادیه‌های صنفی و وزارتخانه‌های اقتصاد و همچنین ‏صنعت، معدن و تجارت برگزار کرده‌اند، تصریح می‌کند که ۱۱ میلیون کاربر این پلتفرم در بلاتکلیفی به سر می‌برند و چشم‌انتظار رفع این محدودیت هستند.

    همچنین به نقل از روابط عمومی میلی، اتاق اصناف ایران نیز در نامه‌ای رسمی به رئیس کل بانک مرکزی نسبت به مسدودسازی درگاه‌های فروش آنلاین طلا انتقاد کرده است.

    این نهاد بازگشایی مجدد را به‌واسطه استقبال بالای مردم از این پلتفرم‌ها درخواست کرده است. این درحالی است که پیش از آغاز جنگ قرار بر این بود که پلتفرم «میلی» به همراه ‏دو برند معتبر «ایرانسل» و «فیلیمو» تجربه ای خاص از تولید محتوا و استفاده از خدمات دیجیتال را راه ‏اندازی کنند که نشان از استقبال مردم و کاربران از خرید و فروش آنلاین طلا بود اما بانک مرکزی با ‏مسدود کردن این پلتفرم و اصرار بدون دلیل بر بسته نگه داشتن آن، تجارت دیجیتال در کشور را با چالش ‏مواجه کرده است.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *