×
×

معروف‌ترین استارت‌آپ‌های حوزه غذا را بشناسید

  • کد نوشته: 5132
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸
  • 0
  • هر سال هزاران استارتاپ در دنیا راه‌اندازی می‌شوند و زمینه پیشرفت و معرفی ایده‌های جدید را در زمینه‌های مختلف به وجود می‌آورند. استارتاپ‌هایی که در حوزه غذا فعالیت می‌کنند، جزو معروف‌ترین و محبوب‌ترین انواع استارت‌آپ‌ها هستند که با ارائه ایده‌های نوآورانه و ارائه محصولاتی متنوع، توانسته‌اند نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کنند. […]

    معروف‌ترین استارت‌آپ‌های حوزه غذا را بشناسید

    هر سال هزاران استارتاپ در دنیا راه‌اندازی می‌شوند و زمینه پیشرفت و معرفی ایده‌های جدید را در زمینه‌های مختلف به وجود می‌آورند. استارتاپ‌هایی که در حوزه غذا فعالیت می‌کنند، جزو معروف‌ترین و محبوب‌ترین انواع استارت‌آپ‌ها هستند که با ارائه ایده‌های نوآورانه و ارائه محصولاتی متنوع، توانسته‌اند نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کنند.

    استارتاپ‌های حوزه غذا عوامل کلیدی جهت توسعه گردشگری غذا هستند و می‌توان با کمک آن‌ها چرخ‌های توسعه گردشگری و غذا را با کیفیت بیشتر به حرکت درآورد و مراحل راه اندازی استارتاپ در ایران را بهتر مدیریت کرد.

     استارتاپ‌های حوزه غذا

    استارتاپ‌های مواد غذایی اقدام به تجاری‌سازی محصولات به صورت خلاقانه کرده‌اند و آن‌ها را به یک ایده جالب کسب‌وکار تبدیل می‌کنند. به عبارتی این استارتاپ‌ها کسب‌وکارهای خلاقانه و نوپایی هستند که در حوزه بازاریابی تولید و توزیع مواد غذایی فعالیت می‌کنند.

    این نوع کسب‌وکارها معمولاً از طریق سایت‌های اینترنتی یا پلتفرم‌های مختلف، محصولاتی که تولید کرده‌اند را در اختیار خریداران قرار می‌دهند و با این کار به درآمد قابل قبولی دست می‌یابند.

    در حال حاضر بسیاری از استارت‌آپ‌های حوزه غذا توانسته‌اند به کمک مدیریت صحیح و استفاده از طرح‌های نوآورانه در زمینه تهیه غذا و توزیع آن، فعالیت خود را به بهترین نحو گسترش دهند.

    بسیاری از استارت‌آپ‌هایی که توانسته‌اند در حوزه غذا عملکرد موفقی داشته باشند، ابتدا به‌خوبی تحقیق می‌کنند و کمبودها و نیازهای غذایی افراد را می‌یابند، سپس برای برطرف کردن آن نیاز و ارائه خدمات کامل و جامع به افراد، نهایت تلاش خود را به کار می‌گیرند.

    معرفی استارتاپ‌های صنعت غذا

    موارد زیر جزو برترین استارت آپ صنایع غذایی در حوزه غذا و آشامیدنی در ایران هستند که با ارائه ایده‌های خلاقانه و جدید توانستند در کمترین زمان پیشرفت کنند.

     

    اسنپ فود (جامع‌ترین و بزرگ‌ترین استارتاپ در حوزه غذا در کشور ایران)

    اسنپ فود یکی از استارتاپ‌هایی است که توانست ایده خود را مبنی بر سفارش آنلاین غذا عملی کند. در اوایل فعالیت این استارتاپ، نام آن زود فود بود که پس از طی چند سال شرکت اسنپ آن را زیر نظر گرفت و نام اسنپ فود برای آن انتخاب شد. می‌توان یکی از موفق‌ترین استارت‌آپ‌های حوزه غذا در ایران را اسنپ فود معرفی کرد که سرویس‌های آن در ایران بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند. از مزایای این استارتاپ می‌توان به یکسان بودن قیمت غذا با رستوران، روش‌های متفاوت پرداخت، تنوع فوق العاده غذاها، امکان مشاهده منوی غذا رستوران‌ها به همراه عکس آن ها و…. اشاره کرد.

    استارتاپ فیدیلیو

    این استارتاپ از سال ۸۷ شروع به کار کرد و در دی ماه همین سال اپلیکیشن موبایل آن برای پلتفرم جاوا رونمایی شد. فیدیلیو در ابتدا به معرفی کافه‌ها و رستوران‌ها می‌پرداخت و شهروندان را با رستوران‌ها، کافه‌ها و منوی آن ها آشنا می‌کرد. جالب است بدانید این روزها فیدلیو پربازدیدترین سایت در زمینه نوشیدنی و غذای تهران است.

    دلینو

    استارتاپ دلینو

    دلینو یک استارتاپ موفق در زمینه سفارش آنلاین غذا محسوب می‌شود که حاصل تلاش ۴ جوان متخصص در زمینه مهندسی کامپیوتر است. این استارتاپ در سال ۱۳۹۵ راه‌اندازی شد و اکنون نه تنها در تهران و کرج بلکه در شهرهای بندرعباس، رشت، گرگان، همدان، گنبد کاووس، یزد,، ارومیه و قم نیز انواع متنوع غذا را به صورت آنلاین به فروش می‌رساند.

    سرآشپز پاپیون

    سر آشپز پاپیون را می‌توانیم نخستین و بزرگترین شبکه اجتماعی آشپزی در ایران معرفی کنیم که بیشتر از یک میلیون کاربر فعال دارد. در این استارتاپ می‌توانید مجموعه‌ای کامل از انواع دستور پخت‌ها و تصاویر غذاهای متنوع مانند سالاد، کباب، دسر، خورشت، شیرینی و موارد دیگر را مشاهده کنید.

    استارتاپ مامان پز

    استارتاپ مامان پز

    مامان پز نخستین وب سایت سفارش غذای خانگی در ایران است که با همکاری خانم‌های خانه‌دار، سفارش غذاها را آماده و در نهایت در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند. شما می‌توانید در این استارتاپ به صورت مستقیم غذای خود را سفارش دهید. اما باید به این نکته توجه کنید که به دلیل محدودیت تعداد مامان‌ها برای پخت و تهیه مواد اولیه، باید یک روز زودتر غذای خود را انتخاب کنید و سفارش دهید. هر مامان که بتواند ۴ سفارش را برای غذای مورد نظر دریافت کند، آن را تهیه خواهد کرد.

     راه‌اندازی استارتاپ مواد غذایی

    راه‌اندازی استارت‌آپ‌های زمینه غذا می‌تواند یکی از ناب‌ترین و بهترین ایده‌های کسب‌وکار باشد. در صورتی که نگاهی به لیست استارتاپ‌های حوزه غذا بیندازید، متوجه می‌شوید که تعداد این استارتاپ‌ها بسیار محدود هستند و فقط قسمتی از بازار مواد غذایی را تأمین می‌کنند. پس در صورتی که به دنبال یک بازار بکر با فرصت‌های فراوان جهت عملی کردن ایده‌های ناب پیش روی خود هستید، ایجاد یک استارت‌آپ مواد غذایی می‌تواند گزینه‌ای بسیار خوب و پربازده برایتان باشد.

    در صورتی که شما نیز یک ایده ناب و مناسب دارید، می‌توانید به‌راحتی وارد استارتاپ‌های حوزه غذا شوید و ایده و فکر خود را عملی کنید. در نهایت با تلاش و پشتکار می‌توانید برندی معروف داشته باشید و در کمترین زمان ممکن نیز به درآمد قابل توجهی دست پیدا کنید.

    بیشتر بخوانید: لیست بهترین استارتاپ‌های کشاورزی فعال در بازار ایران

    استارتاپ‌های حوزه گردشگری غذا

    استارتاپ‌های حوزه گردشگری جزو کلیدی‌ترین عوامل جهت توسعه گردشگری غذا هستند؛ به عبارتی با کمک این استارتاپ‌ها می‌توان انواع غذا و نوشیدنی‌ها را در سطح گردشگری توسعه داد. طبق تجربیات جهانی که به دست آمده است، در صنعت گردشگری غذا، پلتفرم‌ها و استارتاپ‌های فعال می‌توانند گام‌های بلندی در این حوزه بردارند. در حال حاضر استارتاپ‌های حوزه غذا و نوشیدنی در ایران فعالیت‌های مختلفی دارند و می‌توانند تأثیرات بزرگی را روی صنعت گردشگری به وجود آورند.

    فقط کافی است سازمان میراث‌فرهنگی، هتل‌ها، آژانس‌ها، صنایع‌دستی و گردشگری آن‌ها را درک کنند و پتانسیل آن‌ها را مورد استفاده قرار دهند. علاوه بر این، افرادی که تمایل به فعالیت در حوزه لین استارتاپ را دارند، با تهیه و توزیع غذاهای محلی ایرانی می‌توانند گام مهم و بلندی در حوزه گردشگری ایران بردارند.

    طبق تحقیقاتی که انجام شده است، یکی از مهم‌ترین عناصری که در طول سفر به کشورهای مختلف موجب جذب مردم می‌شود، غذا است. یکی دیگر از اصلی‌ترین مواردی که در حوزه استارتاپ‌های حوزه غذا باید بدانید، این است که غذاهای محلی بیان کننده هویت ملی یک کشور یا منطقه هستند. در صورتی که افرادی در حوزه تهیه و توزیع غذاهای محلی یا مخصوص یک شهر و کشور فعالیت کنند، می‌توانند صنعت گردشگری را نیز به یک منطقه یا شهر خاص بکشانند.

    جمع‌بندی

    در این مقاله برای شما در مورد استارتاپ‌های حوزه غذا و معروف‌ترین آن‌ها صحبت کردیم. این استارتاپ‌ها با ارائه ایده‌های نو و جدید توانسته‌اند نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کنند و در لیست بهترین استارت‌آپ‌های ایران قرار بگیرند. در صورتی که شما نیز به این کسب‌وکارها علاقه دارید و می‌خواهید با ارائه ایده‌های تک و منحصربه‌فرد خدمات جدیدی به افراد ارائه دهید، می‌توانید به‌راحتی وارد استارتاپ‌های حوزه غذا و نوشیدنی شوید. این نوع استارتاپ شاخه‌های مختلفی دارند، به طوری که افراد می‌توانند غذاهای مختلف ایرانی و خارجی یا فقط غذاهای سنتی و اصیل ایرانی را آماده کنند و به فروش برسانند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *