آخرین اخبار
» آموزش » راه اندازی استارتاپ » بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط در ایران مناسب استارتاپ‌ها
بهترین درگاه پرداخت واسط
راه اندازی استارتاپ

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط در ایران مناسب استارتاپ‌ها

مرداد ۲۷, ۱۴۰۳ 130

شرایط لازم برای گرفتن بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط چگونه است؟ اگر جزء صاحبان کسب‌وکار آنلاین هستید یا قصد دارید در زمینه کسب‌وکار اینترنتی فعالیت خود را آغاز کنید، در مرحله اول به یک درگاه پرداخت اینترنت معتبر و خوب نیاز دارید.

اما بهترین درگاه‌های واسط بانکی کدامند؟ اگر شناخت کافی نسبت به درگاه پرداخت اینترنتی ندارید، این مقاله برای شماست. در ادامه شما را با بهترین درگاه پرداخت اینترنتی در ایران آشنا می‌کنیم و به‌صورت جامع مزایا و معایب هر یک را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

صاحبان فروشگاه‌های و دیگر کسب‌وکارهای اینترنتی، در اولین قدم برای کسب درآمد باید یک درگاه پرداخت اینترنتی خوب برای کسب‌وکار خود انتخاب کنند. این درگاه پرداخت در واقع پل ارتباط بین فروشنده و خریدار است تا مشتری مبلغ محصول خود را به‌صورت اینترنتی پرداخت کند. درگاه پرداخت اینترنتی روشی مطمئن و معتبر بین مشتری و خریدار است.

انواع درگاه پرداخت اینترنتی و بانکی ایران کدام هستند؟

درگاه‌های پرداخت اینترنتی و بانکی در ایران به‌صورت کلی به دو دسته مستقیم و واسط تقسیم می‌شوند. هر دو این درگاه‌ها مخصوصاً بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط، ارائه‌دهنده خدمات پرداخت میان مشتری و فروشنده هستند. درگاه پرداخت مستقیم همان‌طور که از نامش مشخص است، به یکی از بانک‌های اصلی اتصال دارد.

زمانی که مشتری وارد درگاه برای پرداخت مبلغ می‌شود، مبلغ به‌صورت مستقیم بدون کم کردن کارمزد و… به‌حساب اصلی شما در بانک واریز می‌شود. این نوع درگاه‌ها توسط شرکت‌های Payment Service Provider طراحی و در اختیار فروشگاه و کسب‌وکارهای اینترنتی قرار می‌گیرند.

بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط یا غیرمستقیم، به‌حساب بانکی اصلی صاحب فروشگاه متصل نیست، بلکه به‌حساب شرکت‌های همان درگاه به نام پرداخت یار متصل است. پس از اینکه مشتری مبلغ محصول را واریز کرد، مبلغ به‌صورت آنی به‌حساب شما واریز نمی‌شود؛ بلکه ابتدا به‌حساب شرکت پرداخت یار واریز شده و پس از کسر کارمزد به‌حساب شما واریز خواهد شد.

مزایا و معایب استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی واسط

با داشتن این نوع درگاه پرداخت برای فروشگاه خود، در وقت و هزینه‌ها صرفه‌جویی زیادی می‌کنید و بستری امن و معتبر را برای پرداخت بین فروشنده و مشتری به وجود می‌آورید. این درگاه دارای مزایا و معایبی است که در ادامه بیان می‌کنیم. البته که مزیت‌های آن به قدری زیاد و ارزشمند است که معایب آن به چشم نمی‌آید. مزایا بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط عبارتند از:

·      پشتیبانی 24 ساعته

·      تسویه حساب به‌موقع

·       عدم نیاز به داشتن نماد اعتماد

اما از معایب این درگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کسر 0.5 تا 1 درصد کارمزد
  • نمایش درگاه پرداخت در بالای صفحه

بیشتر بخوانید: مجوزات لازم برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی در سال ۱۴۰۳

 بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط کاملاً معتبر هستند و تمامی مجوزهای لازم را از بانک مرکزی گرفته‌اند و تحت نظر بانک مرکزی فعالیت می‌کنند. در ادامه چند مورد از درگاه‌های پرداخت اینترنتی واسط در ایران را معرفی می‌کنیم که برای بیزینس خود می‌توانید تهیه کنید.

بهترین درگاه پرداخت واسط

درگاه اینترنتی زرین پال

این درگاه ینترنتی را می‌توان نخستین پرداخت یار کشور معرفی کرد که تلاش می‌کند با استفاده از استانداردهای جدید خدمات درگاه اینترنتی را ارائه دهد. همچنین درگاه اینترنتی زرین پال سرویس‌های مختلفی را برای مشاغل گوناگون ارائه کرده است. این درگاه اینترنتی به صورت همزمان به درگاه‌های معتبر و متنوع بانکی متصل می‌شود؛ از این رو کاربران می‌توانند به قابل اعتمادترین و سریع‌ترین درگاه بانکی منتقل شوند. درگاه پرداخت اینترنتی زرین‌پال می‌تواند توسط شبکه‌های اجتماعی و یا وب سایت، روند فروش را به صورت هوشمندانه و سریع مدیریت کند و در نهایت موجب افزایش میزان فروش محصولات و خدمات شود.

بهترین درگاه پرداخت واسط پی پینگ

درگاه اینترنتی پی پینگ

شرکت پی پینگ از سال ۹۴ تا به امروز در تلاش است تا خدمات پرداخت وجه و دریافت آن را به شکلی ساده و در بستری امن در اختیار سازمان‌ها و افراد قرار دهد. می‌توان گفت این روزها این درگاه اینترنتی تنها ارائه دهنده سرویس‌های پرداخت اینترنتی نیست و در تلاش است تا راه حل‌های متناسب با نیاز کاربران را در اختیار آن ها قرار دهد. پی پینگ به عنوان پرداخت یار بانک مرکزی شناخته می‌شود و می‌توان آن را مجموعه خوشنام معرفی کرد. شما با این درگاه اینترنتی تجربه‌ای ایده‌آل از پرداخت آنلاین خواهید داشت.

بهترین درگاه پرداخت واسط

درگاه اینترنتی رایان پی

کسب و کارهایی که  حوزه تجارت الکترونیک فعالیت می‌کنند، می‌توانند با استفاده از این درگاه پرداخت اینترنتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را انتقال دهند. شما می‌توانید با این درگاه اینترنتی از psp بانک ملت، فروشگاه آنلاین خود را به شبکه بانکی متصل کنید و نگرانی بابت امنیت نداشته باشید. شما با استفاده از این درگاه اینترنتی شاهد افزایش فروش خود نیز خواهید بود.

رایان پی از از قوی‌ترین سیستم‌های امنیتی در پنل مدیریتی خود استفاده می‌کند. این درگاه اینترنتی با بهره‌مندی از مهارت‌های تیم حرفه‌ای و پایداری بالای تراکنش‌ها می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای تمام شرکت‌ها مخصوصاً شرکت‌هایی که تراکنش زیادی دارند، باشد.

درگاه اینترنتی نکست پی

می‌توان درگاه اینترنتی نکست پی را ابزاری برای دریافت پول معرفی کرد. عملکرد این درگاه درست مانند دستگاه‌های پوز محسوب می‌شود، اما کار کردن با آن بسیار راحت‌تر و امکانات آن بسیار بیشتر است. شما با استفاده از این درگاه پرداخت می‌توانید با سرعت بسیار زیادی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را از هر مشتری خود در هر روز دریافت کنید. نکست پی درگاه پرداخت رسمی شاپرک و بانک مرکزی محسوب می‌شود.

بهترین درگاه پرداخت واسط نکست پی

 

الزامات اساسی برای گرفتن در درگاه پرداخت

 

همان‌طور که در قبل نیز اشاره شد، مراحل و شرایط تهیه‌ی درگاه پرداخت برای استارت‌آپ‌ها متفاوت است. در درگاه‌های واسط، مراحل ثبت درخواست تا تحویل درگاه نسبت به درگاه‌های مستقیم آسان‌تر و راحت‌تر هستند. از جمله الزامات اساسی برای گرفتن درگاه پرداخت واسط عبارتند از:

  • داشتن وب‌سایت فعال برای خدمات یا فروش محصول
  • داشتن نماد الکترونیکی
  • داشتن حساب بانکی در یکی از شعب بانک‌های عضو شتاب
  • داشتن اجاره‌نامه یا سند مالکیت
  • داشتن مجوزهای شغلی و حقوقی معتبر
  • داشتن کد مالیاتی

 جمع‌بندی

تهیه بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط برای صاحبان کسب‌وکارها و فروشگاه‌ها یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها است تا فرایند خریدوفروش و پرداخت هزینه به‌آسانی انجام شود. تعداد درگاه‌های پرداخت واسط در ایران بسیار زیاد است؛ اما از بهترین این درگاه‌ها می‌توان به درگاه نکست پی، درگاه زرین پال، درگاه بیت پی و… اشاره کرد. یکی از مشکلات رایج استارتاپ‌های حوزه درگاه پرداخت، نداشتن نماد اعتماد است، اما درگاه پرداخت اینترنتی واسط این نماد را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×