مهراد عبدالرزاق، رئیس هیئتمدیره اسنپفود:اسنپفود هیچ «قرارداد انحصاری» ندارد، قراردادهای ما مشارکتی و سرمایهگذاری هستند
سال گذشته، دو پلتفرم تپسیفود و زودکس به دلیل ادعای قراردادهای انحصاری اسنپفود و رویههای ضد رقابتی در بازار سفارش آنلاین غذا از گروه اسنپ شکایت کردند. با وجود برگزاری جلسات متعدد در شورای رقابت، هنوز رای نهایی در این خصوص صادر نشده است. مهراد عبدالرزاق، رئیس هیئتمدیره اسنپفود، در واکنش به این موضوع، عنوان […]
سال گذشته، دو پلتفرم تپسیفود و زودکس به دلیل ادعای قراردادهای انحصاری اسنپفود و رویههای ضد رقابتی در بازار سفارش آنلاین غذا از گروه اسنپ شکایت کردند. با وجود برگزاری جلسات متعدد در شورای رقابت، هنوز رای نهایی در این خصوص صادر نشده است.
مهراد عبدالرزاق، رئیس هیئتمدیره اسنپفود، در واکنش به این موضوع، عنوان «قرارداد انحصاری» را دور از واقعیت دانسته و تأکید کرد که قراردادهای این پلتفرم با رستورانها بیشتر از نوع مشارکت و سرمایهگذاری هستند. به گفته وی، اسنپفود تنها با حدود ۹ درصد از ۳۰ هزار رستوران فعال در پلتفرم خود قرارداد سرمایهگذاری دارد.
عبدالرزاق در گفتوگو با زومیت، ادعای همکاری با رستورانهای بزرگ و مطرح را رد کرد و توضیح داد که از ۱۰۰۰ رستوران بهنام و بزرگ و مشهور در ۳۵ شهری که اسنپفود فعال است، کمتر از ۱۰۰ رستوران با این پلتفرم قرارداد ویژه دارند.
وی افزود که اسنپفود در طول ۱۵ سال گذشته با سرمایهگذاری و آموزش رستورانها، بازار سفارش آنلاین غذا را از صفر ساخته و به رشد این صنعت کمک کرده است. عبدالرزاق گفت که این پلتفرم با انتقال دانش، ارتقای عملکرد رستورانها، برندسازی و بازاریابی، بهنوعی در رشد و بهبود این کسبوکارها شریک بوده و به همین دلیل تحت قراردادهای ویژه با آنها همکاری میکند.
او همچنین اسنپفود را عامل اصلی فراهم کردن امکان رقابت در این بازار دانست و اشاره کرد که رقبا بهراحتی توانستهاند با هزینه کمتر با رستورانها قرارداد ببندند، در حالی که اسنپفود برای این کار ۶٫۵ سال زمان صرف کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید