×
×

تریگ‌آپ به ۱۳ خروج موفق استارتاپ‌ها دست یافته است

  • کد نوشته: 8907
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳
  • 0
  • در مراسم بزرگداشت دهمین سال تأسیس شتاب‌دهنده تریگ‌آپ، محمدصادق سبحانی، مدیرعامل تریگ‌آپ، عنوان کردند: «این مجموعه تاکنون بیش از ۶۰ میلیارد تومان روی ۷۰ استارت‌آپ سرمایه‌گذاری کرده است. همچنین، با ارائه بیش از ۱۵ هزار ساعت آموزش، نقش موثری در رشد تیم‌های استارت‌آپی داشته و ۱۳ استارت‌آپ موفق را به مرحله خروجی رسانده است. تا […]

    تریگ‌آپ به ۱۳ خروج موفق استارتاپ‌ها دست یافته است

    در مراسم بزرگداشت دهمین سال تأسیس شتاب‌دهنده تریگ‌آپ، محمدصادق سبحانی، مدیرعامل تریگ‌آپ، عنوان کردند: «این مجموعه تاکنون بیش از ۶۰ میلیارد تومان روی ۷۰ استارت‌آپ سرمایه‌گذاری کرده است. همچنین، با ارائه بیش از ۱۵ هزار ساعت آموزش، نقش موثری در رشد تیم‌های استارت‌آپی داشته و ۱۳ استارت‌آپ موفق را به مرحله خروجی رسانده است. تا امروز، ۳۶۸۵ نفر از خدمات آموزشی و راهبری این شتاب‌دهنده استفاده کرده‌اند و ۲۸ تیم از مجموعه استارت‌آپ‌های تحت حمایت تریگ‌آپ توانسته‌اند در مراحل بعدی، سرمایه‌گذاران جدید جذب کنند.»

    محمدصادق سبحانی، در ادامه به عملکرد این شتاب‌دهنده در ده سال گذشته اشاره کرد و گفت: «ما تا به امروز ۹۴۳ تیم استارت‌آپی را بررسی کرده‌ایم و به آن‌ها خدمات آموزشی و مشاوره‌ای ارائه داده‌ایم. مهم‌ترین ویژگی تریگ‌آپ این است که توجه ویژه‌ای به استارت‌آپ‌های مناطق مختلف ایران داشته‌ایم، به طوری که تیم‌ها از ۷۵ شهر و ۳۱ استان کشور در این شتاب‌دهنده حضور داشته‌اند.»

    وی همچنین اشاره کرد که علاوه بر فعالیت در تهران، در مشهد و اصفهان نیز شعبه‌های خود را راه‌اندازی کرده و در نظر دارند که این فعالیت‌ها را به دیگر شهرهای ایران گسترش دهند. سبحانی در پایان تأکید کرد که تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای توسعه زیست‌بوم استارت‌آپی کشور امری ضروری است و باید تمام بخش‌های جامعه در کنار هم برای رشد این اکوسیستم فعالیت کنند.

    سید حمیدرضا علوی، رئیس هیات مدیره این شتاب‌دهنده، با بیان تاریخچه‌ای از شکل‌گیری تریگ‌آپ، گفت: «این شتاب‌دهنده در سال ۱۳۹۳ و با حمایت فنی و مالی شرکت فناپ راه‌اندازی شد. هدف ما ایجاد یک مرکز نوآوری بود که از ایده‌های نوآورانه حمایت کند و فرصت‌های رشد و توسعه را برای استارت‌آپ‌های تازه‌ تأسیس فراهم آورد.»

    علوی همچنین به چالش‌های مختلفی که در طول این سال‌ها با آن مواجه شدند، اشاره کرد و افزود: «در این مسیر، تغییرات زیادی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران اتفاق افتاد که تاثیرات زیادی بر کسب‌وکارها داشت. یکی از مهم‌ترین نقاط چالش، بحران کرونا بود که نحوه کار کردن و فرآیندهای سازمانی را تحت تاثیر قرار داد. همچنین، مهاجرت نیروی متخصص در سال‌های اخیر از دیگر عواملی بود که اکوسیستم استارت‌آپی را با چالش روبه‌رو کرد.»

    مصطفی نقی‌پورفر، مدیرعامل سابق تریگ‌آپ از دیگر سخنرانان این مراسم، به روند فعالیت سرمایه‌گذاران خطرپذیر (CVC) در سطح جهانی پرداخت و گفت: «سرمایه‌گذاران بانکی باید درک دقیقی از فین‌تک و فناوری‌های آن داشته باشند و نباید صرفاً با نگاه سطحی به استارت‌آپ‌ها وارد شوند.» وی تأکید کرد که فین‌تک نیاز به درک عمیق از بازار و ریسک‌ها دارد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *