» اخبار استارتاپی » دیجی‌کالا به زودی به یک مقصد خرید یکپارچه (One Stop Shop) تبدیل می‌شود
اخبار استارتاپی

دیجی‌کالا به زودی به یک مقصد خرید یکپارچه (One Stop Shop) تبدیل می‌شود

آبان ۲۰, ۱۴۰۳ 10

سعید محمدی، هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا، در رویداد ایران تک‌سامیت، درباره استراتژی‌های توسعه‌ای دیجی‌کالا گفت که این شرکت به دنبال تبدیل شدن به یک One Stop Shop یا مقصد یکپارچه خرید است، به‌طوری‌که تمامی نیازهای کاربران در حوزه‌های مختلف از کالاهای مصرفی تا محصولات سوپرمارکتی، غذایی و حتی خدمات محتوای صوتی و متنی را فراهم کند.

به گفته او، در حال حاضر، این مسیر در مرحله آزمایشی است و برای حدود ۵ درصد از کاربران در اپلیکیشن دیجی‌کالا قابل مشاهده است. سعید محمدی تأکید کرد که دیجی‌کالا تلاش دارد با ایجاد زنجیره ارزش، به کاربران خود ارزش افزوده ارائه کند و در عین حال، از خدماتی که تجربه کاربری منفی ایجاد کنند، اجتناب خواهد کرد.

مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی‌کالا، نیز در این رویداد اعلام کرد که این شرکت به دنبال ایجاد بستری است تا فروشگاه‌ها بتوانند در کنار شبکه‌های اجتماعی، محصولات خود را عرضه کنند. وی تأکید کرد: «من هیچ‌وقت نگفتم که اینستاگرام را ببندیم؛ بسته‌تر از این هم مگر امکان دارد! هدف این است که تراکنش‌های شاپرک را نسبت به تراکنش‌های کارت به کارت مقایسه کنیم و میزان رشد آن‌ها را بررسی نماییم.»

طباطبایی توضیح داد که اطلاعات دقیقی از تعداد تراکنش‌های کارت به کارت در دسترس نیست، اما رشد تراکنش‌های شاپرک نیز به دلیل معافیت‌های مالیاتی در تراکنش‌های کارت به کارت، به میزان مورد انتظار نبوده است.

او همچنین گفت که دیجی‌کالا پروژه‌های متعددی را در دست توسعه دارد و هدف اصلی آن تبدیل شدن به یک One Stop Shop است، یعنی مکانی که بتواند تمامی کالاهای مصرفی مورد نیاز مشتریان را ارائه دهد. طباطبایی در ادامه اشاره کرد که چالش اصلی دیجی‌کالا بیشتر در حوزه عرضه است و نه تقاضا. به گفته او، «بسیاری از مشتریان از ما می‌پرسند که چرا در بلک فرایدی تخفیف نمی‌دهید؟» و توضیح داد که در بازارهای بین‌المللی، اگر کالایی در بلک فرایدی به فروش نرسد، فروشنده ناچار به پرداخت هزینه انبارداری می‌شود، اما در ایران اگر کالایی فروش نرود، سود بیشتری می‌برد و می‌تواند آن را در سال بعد به قیمت بالاتری بفروشد، بنابراین انگیزه‌ای برای تخفیف‌دهی وجود ندارد.

مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی‌کالا: با محدودیت فروش آیفون، ۳۰٪ بازار از دسترس ما خارج شد

مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی‌کالا، در رویداد ایران تک‌سامیت اعلام کرد که دیجی‌کالا در برخی دسته‌بندی‌های بازار به دلیل محدودیت‌های رگولاتوری حضور ندارد و این مسئله باعث شده سهمی از بازار برای این شرکت از دست برود.

او تأکید کرد که حدود ۳۰ درصد از بازار کالاها در اختیار دیجی‌کالا نیست و به‌طور خاص، دیجی‌کالا هیچ سهمی در فروش آیفون‌های مدل ۱۴، ۱۵ و ۱۶ ندارد. طباطبایی اشاره کرد که با وجود فعال بودن بیش از ۱.۲ میلیون دستگاه آیفون در شبکه کشور، سهم دیجی‌کالا از این بازار صفر درصد است، در حالی که آیفون همیشه یکی از پرفروش‌ترین کالاهای دیجی‌کالا از نظر ارزش ریالی بوده است.

طباطبایی تصریح کرد که این عدم حضور به دلیل ضعف در عملکرد دیجی‌کالا نیست، بلکه نتیجه محدودیت‌های اعمال‌شده توسط رگولاتور است. وی افزود که باوجود تلاش برای عرضه آیفون در فروشگاه فیزیکی دیجی‌کالا، این مجوز هم به دلیل برند دیجی‌کالا به آن‌ها داده نشده است.

او همچنین گفت که فروشگاه فیزیکی دیجی‌کالا ابتدا با عرضه کالاهای دیجیتال در سه دسته‌بندی شروع به کار کرده و در آینده، بر اساس تجربه این فروشگاه، دسته‌بندی‌های دیگری نیز اضافه خواهند شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×