» رویدادها » رویداد «بذرپاشان» با پیشنهاد سرمایه‌گذاری بیش از ۷۱ میلیارد تومان به پایان رسید
رویدادها

رویداد «بذرپاشان» با پیشنهاد سرمایه‌گذاری بیش از ۷۱ میلیارد تومان به پایان رسید

شهریور 28, 1403 00

مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس، با همکاری شتابدهنده جهش، رویداد «بذرپاشان» را به منظور رشد و توسعه شتابدهنده‌ها و جذب سرمایه‌گذاری، روز سه‌شنبه ۲۷ شهریورماه در خانه کارمان لواسان برگزار کرد. در این مراسم، کارآفرینان برجسته نیز حضور داشتند.

مهدی عظیمیان، مدیر مرکز شتابدهی پارک پردیس و نخستین سخنران این رویداد، در خصوص تأسیس این مرکز اظهار داشت: این مرکز در دولت یازدهم با هدف تغییر رویکرد از تربیت کارمند به پرورش کارآفرین و ایجاد استارتاپ‌های پایدار تأسیس شد.

او افزود که از مهم‌ترین اهداف این مرکز، ترویج فرهنگ کارآفرینی و رفع خلاهای موجود در این حوزه است. عظیمیان همچنین تأکید کرد که توسعه شتابدهنده‌ها و مراکز کار اشتراکی برای ایجاد استارتاپ‌های پایدار از اولویت‌های اصلی این مرکز به شمار می‌آید.

وی رویدادهای کارآفرینی را عامل اصلی تحرک اکوسیستم استارتاپی دانست و گفت که حضور در این رویدادها فرصتی است برای افراد تا مهارت‌های لازم را کسب کنند، شبکه‌سازی کنند و تیم‌های قدرتمندی تشکیل دهند که باعث ایجاد تحولات جدید می‌شود.

مرکز شتابدهی نوآوری تاکنون از طریق حمایت‌های مالی، معنوی و تسهیل حضور افراد در رویدادهای بین‌المللی به تقویت توانمندی‌ها کمک کرده است. عظیمیان اشاره کرد که این مرکز بیش از ۶۰۰ رویداد را با مشارکت ۱۰۰ برگزارکننده و ۱۲۰۰ مربی و سخنران در سراسر ایران برگزار کرده است.

در ادامه، عظیمیان به توضیحاتی در مورد فضاهای کار اشتراکی پرداخت و هدف از ایجاد آنها را فراهم کردن محیطی برای تیم‌سازی و هدایت به فرآیند شتابدهی عنوان کرد. او اظهار داشت که این مرکز تاکنون با تعریف شاخص‌ها، ارائه دستورالعمل‌ها و تخصیص کمک‌هزینه از این فضاها حمایت کرده است. به گفته عظیمیان، ۲۵ فضای کار اشتراکی در ایران فعالیت می‌کنند که تاکنون بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در آنها انجام شده و بیش از ۵ هزار نفر از این فضاها بهره‌مند شده‌اند.

در ادامه این رویداد، شتابدهنده‌های منتخب به ارائه دستاوردها و بیان نیازهای مالی استارتاپ‌های تحت حمایت خود پرداختند. نخستین شتابدهنده‌ای که به ارائه پرداخت، شتابدهنده نوآفرین بود که در حوزه فناوری‌های مالی، بلاکچین و سایر حوزه‌های مرتبط فعالیت می‌کند.

دومین ارائه توسط مهدی صداقت، مدیر و بنیان‌گذار خانه نوآوری، در زمینه محتوا، بلاکچین و هوش مصنوعی انجام شد.

در ادامه، محمدحسین روحانی از شتابدهنده گرین تک که در زمینه‌های هوش مصنوعی، کلود، امنیت و تحولات مالی فعالیت می‌کند، به سخنرانی پرداخت.

چهارمین سخنران این رویداد مهرناز کمانگری، مدیرعامل هفت‌وهشت بود که در حوزه معماری و ساختمان فعالیت دارد.

پس از او، شتابدهنده هنام فارمد که در سه بخش دارویی، مکمل‌ها و تجهیزات مبتنی بر فناوری‌های نوین فعالیت می‌کند، به معرفی دستاوردهای خود پرداخت.

ششمین ارائه توسط مقبلی، مدیرعامل شتابدهنده نوآوری پیشگامان کویر، با تمرکز بر فناوری‌های نوین انجام شد.

در پایان، کاوه گودرزی، مدیرعامل جهش، داستان شکل‌گیری این شتابدهنده و همکاری‌هایی که در این مسیر انجام شده است را مرور کرد و از جهش پارک، فضایی برای ارتباط و هم‌افزایی بیشتر در اکوسیستم نوآوری بر بستر اینترنت، رونمایی کرد.

پس از پایان ارائه‌های شتابدهنده‌ها، سرمایه‌گذاران حاضر در این رویداد مبلغ ۷۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان را به عنوان پیشنهاد سرمایه‌گذاری برای این شش شتابدهنده ارائه کردند و مراسم به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×