×
×

ادامه مسدودی خدمات پرداخت رمزارزها؛ نشست انتقادی فعالان در اتاق بازرگانی ایران

  • کد نوشته: 7457
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳
  • 0
  • نشست خبری «سکوهای تبادل رمزارز پیرو مسدودی خدمات پرداخت» در ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۲ با حضور فعالان این حوزه در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد. آن‌ها از مسدود شدن ناگهانی درگاه‌های پرداخت و تأثیر آن بر کسب‌وکارهای خود انتقاد کردند. نیما قاضی‌زاده، دبیر انجمن تجارت الکترونیک استان تهران، با انتقاد از مسدودی درگاه‌های پرداخت صرافی‌های ارز […]

    ادامه مسدودی خدمات پرداخت رمزارزها؛ نشست انتقادی فعالان در اتاق بازرگانی ایران

    نشست خبری «سکوهای تبادل رمزارز پیرو مسدودی خدمات پرداخت» در ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۲ با حضور فعالان این حوزه در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد. آن‌ها از مسدود شدن ناگهانی درگاه‌های پرداخت و تأثیر آن بر کسب‌وکارهای خود انتقاد کردند.

    نیما قاضی‌زاده، دبیر انجمن تجارت الکترونیک استان تهران، با انتقاد از مسدودی درگاه‌های پرداخت صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی گفت: «عجیب است که روش‌ها تغییر نمی‌کند و این روال حالا به بازار رمزارزها منتقل شده است. انتظار نمی‌رفت که دولت بدون ارائه دلیل، راهبرد، جایگزین یا حتی توضیحی اقدام به چنین عملی کند. اگر هدف کنترل ارزش پول ملی است، باید گفت که مسدودی درگاه‌ها نه تنها کمکی به آن نمی‌کند، بلکه باعث از دست رفتن بیشتر ارزش پول می‌شود. مسدودی درگاه‌های کسب‌وکارهای رسمی فقط موجب تقویت بازارهای غیررسمی و سیاه می‌شود. ما انتظار داریم که دولت پاسخگو باشد و درگاه‌ها باز شوند و همچنین برنامه‌ای برای آینده ارائه دهد.»

    بیشتر بخوانید: لیست با ارزش‌ترین استارتاپ‌های ایرانی

    در ادامه این نشست، مهدی فاطمیان از انجمن فین‌تک در این نشست نگرانی خود را از سیاست‌های بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز اعلام کرد و گفت: «قبلاً بهانه برخورد با صرافی‌ها پول‌شویی بود، اما اکنون کنترل نرخ ارز نیز به آن اضافه شده است!»

    امیرحسین مردانی، هم‌بنیانگذار صرافی ارز دیجیتال بیت‌پین در نشست خبری «سکوهای تبادل رمزارز پیرو مسدودی خدمات پرداخت» در رابطه با این سیاست تهاجمی، اظهار داشت: هیچ فعال اقتصادی در کشور دوست ندارد که نرخ ارز بی‌ثبات باشد. ما نگرانی بانک مرکزی را درک می‌کنیم، اما این بی‌ثباتی امنیت اقتصادی و کسب‌وکارها را تهدید می‌کند. مسئله‌ای که وجود دارد نوع حکمرانی است؛ بانک مرکزی در صنایع مانند پتروشیمی و فولاد با برگزاری جلسات، تعامل می‌کند. در این حوزه هم بیش از ۳۰۰ کسب‌وکار با تکنولوژی‌های پیشرفته فعالیت می‌کنند و با کسب‌وکارهای جدی روبه‌رو هستیم.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *