بر اساس گزارش شفافیت آروانکلاد ۱۴۰۳؛کاربران بینالمللی بیش از ۲۰ برابر کاربران داخلی از سرویس آروانکلاد سوءاستفاده کردهاند
آروانکلاد در گزارش شفافیت زمستان ۱۴۰۳، جزئیات شکایتها و درخواستهای ارسالشده از سوی مراجع داخلی و بینالمللی را منتشر کرد. این گزارش چهار دسته از درخواستها/شکایات را شامل میشود: سوءاستفاده از خدمات، نقض حقوق مالکیت، دستورات قضایی و درخواستهای رد شده. بر اساس دادههای منتشرشده، در داخل ایران طی سال ۱۴۰۳، مجموعاً ۴۹ مورد شکایت […]
آروانکلاد در گزارش شفافیت زمستان ۱۴۰۳، جزئیات شکایتها و درخواستهای ارسالشده از سوی مراجع داخلی و بینالمللی را منتشر کرد. این گزارش چهار دسته از درخواستها/شکایات را شامل میشود: سوءاستفاده از خدمات، نقض حقوق مالکیت، دستورات قضایی و درخواستهای رد شده.
بر اساس دادههای منتشرشده، در داخل ایران طی سال ۱۴۰۳، مجموعاً ۴۹ مورد شکایت از سوءاستفاده کاربران، ۲ مورد نقض حق مالکیت، ۲۸۹ دستور قضایی و ۵۶ درخواست نامعتبر در آروانکلاد ثبت شده است. در مقابل، در سطح بینالمللی، آروانکلاد با ۱۰۴۹ مورد سوءاستفاده و ۲۲۵ مورد نقض حقوق مالکیت مواجه بوده، اما هیچ دستور قضایی از سوی نهادهای خارجی دریافت نکرده است. این گزارش نشان میدهد که در سال ۱۴۰۳، کاربران بینالمللی بیش از ۲۰ برابر کاربران داخلی از سرویس آروانکلاد سوءاستفاده کردهاند.
در این گزارش، سوءاستفاده شامل حملات DDoS، فیشینگ، ارسال اسپم، پورنوگرافی کودکان و دیگر سوءاستفادههای مشابه از خدمات ابری است. شکایتهای حق مالکیت به نقض حق مالکیت معنوی و تجاری یا حق نشر اشاره دارد؛ دستورات قضایی شامل احکام رسمی برای رسیدگی به جرایم سایبری است و درخواستهای فاقد اعتبار یا خلاف قوانین، تحت عنوان «رد درخواست» ثبت شدهاند.
دیدگاهتان را بنویسید