مدیرعامل بهترینو: بهترینو تاکنون توانسته است ۴ مرحله سرمایه جذب کند
میرهادی رادی، مدیرعامل بهترینو، در گفتوگو با شتابدهنده شریف درباره مسیر شکلگیری و رشد این استارتاپ توضیح داد. او گفت که بهترینو در آبان ۱۳۹۷ با هدف طراحی پلتفرمی برای رتبهبندی کسبوکارها آغاز به کار کرد. این تیم پس از استقرار در شتابدهنده، نسخه اولیه محصول خود (MVP) را منتشر کرد و تنها سه ماه […]
میرهادی رادی، مدیرعامل بهترینو، در گفتوگو با شتابدهنده شریف درباره مسیر شکلگیری و رشد این استارتاپ توضیح داد. او گفت که بهترینو در آبان ۱۳۹۷ با هدف طراحی پلتفرمی برای رتبهبندی کسبوکارها آغاز به کار کرد. این تیم پس از استقرار در شتابدهنده، نسخه اولیه محصول خود (MVP) را منتشر کرد و تنها سه ماه بعد، موفق شد اهداف اولیه را حتی فراتر از انتظارات محقق کند.
با دریافت بازخوردهای مثبت، بهترینو در تیرماه ۱۳۹۸ توانست اولین سرمایهگذار خود را جذب کند. این سرمایهگذاری به توسعه زیرساختها و رشد چشمگیر تعداد کاربران ماهانه منجر شد. اما در بهمن ۱۳۹۸ با شروع پاندمی کرونا، روند فعالیت این استارتاپ نیز تحت تأثیر قرار گرفت. با کاهش محدودیتهای قرنطینه در اردیبهشت ۱۳۹۹، بهترینو توانست مجدداً رشد ترافیک وبسایت خود را از سر بگیرد. رادی به زیرساختهای قوی این پلتفرم که پیش از کرونا طراحی شده بود اشاره کرد و آن را عامل سرعت بالای رشد پس از دوران پاندمی دانست.
بیشتر بخوانید: فروشگاه ساز چیست؟ و بهترین فروشگاه سازهای ایرانی و خارجی کدامند؟
در پایان سال ۱۳۹۹، تیم بهترینو مدل کسبوکار خود را مورد بازنگری قرار داد و به این نتیجه رسید که مدل اشتراکی (Subscription) برای آنها بهینهتر است. این تغییر که در سال ۱۴۰۰ اجرایی شد، بهعنوان یک نوآوری در حوزه کاری بهترینو شناخته میشود. با تغییر مدل کسبوکار، تمرکز این تیم بر توسعه الگوریتمهای تبلیغاتی و فنی قرار گرفت که منجر به رشد چشمگیر درآمد شد.
به گفته رادی، بهترینو تاکنون موفق به جذب ۴ راند سرمایه شده است. رادی همچنین از شکلگیری تیم فروش و آموزشهای دقیق به آنها خبر داد. او افزود که پیادهسازی سیستم CRM، توسعه سرمایههای انسانی، و بهبود تجربه کاربری وبسایت از جمله اقداماتی بود که در سالهای اخیر انجام شد و رشد قابل توجهی برای بهترینو به همراه داشت.
او در پایان به تغییرات ساختاری بهترینو اشاره کرد و این تغییرات را گامی برای بهینهسازی هزینهها و افزایش سرعت در فرآیندهای کسبوکار دانست.
دیدگاهتان را بنویسید