نشست خبری رونمایی از سوپراپلیکیشن تپسی/ گروه تپسی فعالیت خود را آغاز کرد
سوپراپلیکیشن تپسی رونمایی شد
مصطفی سیدحسینی، مدیرعامل گروه تپسی، در نشست خبری امروز (31 تیر) اعلام کرد سوپراپلیکیشن تپسی از فردا بصورت رسمی و با سرویسهای جدید فعالیت خود را آغاز میکند.
سرویسهای موجود در این سوپراپلیکیشن شامل درخواست خودرو (تپسی)، سفارش غذا (ریبرند افود به تپسیفود)، سوپرمارکت (ریبرند اکالا)، فروشگاه (ریبرند دارتیل به تپسیشاپ)، ارسال بسته (تپسیپیک) و سرویس بینشهری میشود.
مدیرعامل گروه تپسی ضمن اشاره به این موضوع که گروه صنعتی گلرنگ، در اطراف اکوسیستمی که تپسی ایجاد میکند، سرویسهایی را دارد که به افزایش کیفیت این سوپراپلیکیشن کمک میکند، افزود:
الوپیک، موتوپیک و زپ بازوی لجستیکی تپسی هستند که کار دلیوری را انجام میدهند. در حوزه سرگرمی به دنبال آن هستیم که در روند استفاده رانندگان تپسی از فیلمنت را تسهیلگری کنیم. در هفته گذشته 40 هزار راننده از طریق اوزون از فروشگاه خرید کردند.
به گفته سیدحسینی تپسیفود از فردا کار خود را از مشهد آغاز میکند و سه سرویس سفارش سوپرمارکت ، بهداشت و سلامت و سرویسهای جانبی در نیمه دوم سال رونمایی میشوند.
مدیرعامل تپسیفود: قواعد بازی تغییر خواهد کرد.
با رونمایی از سوپراپلیکیشن تپسی و تغییر نام افود به تپسیفود، انتظار میرود که به زودی رقابت شدیدی میان تپسی و اسنپ در بازار سفارش غذای آنلاین شکل بگیرد.
مصطفی سیدحسینی، مدیرعامل گروه تپسی، در نشست خبری با اصحاب رسانه اعلام کرد که تپسیفود فعالیت خود را از مشهد آغاز کرده و تا پایان تابستان ۱۴۰۳ در تهران نیز فعال خواهد شد. وی زپ، الوپیک و موتوپیک را از مهمترین اهرمهای لجستیک این گروه معرفی کرد.
امین سلامی پرگو، بنیانگذار و مدیرعامل تپسیفود، نیز با انتشار پستی در لینکدین خود نوشت:
ما در گروه صنعتی گلرنگ، با همراهی تپسی، مفتخریم که اعلام کنیم که با اضافه شدن تپسیفود به بازار سفارش غذای آنلاین، قواعد بازی تغییر خواهد کرد.
مدیرعامل تپسیفود در گذشته با اشاره به سهم ۸۵ درصدی اسنپفود، بیان کرده بود که حجم بازار آنلاین غذا در ایران ۱۷٪ (حدود ۳۰ همت) است و از این حجم، حدود ۱۵٪ به پلتفرمهای فروشگاههای زنجیرهای و بازیگران محلی اختصاص دارد و ۸۵٪ آن سهم بازیگر فعلی این حوزه است.
اکنون تپسیفود وارد رقابت با پلتفرمهای نام آشنایی نظیر اسنپفود، دلینو ( به پشتوانه شرکت همکاران سیستم)، روبیکا، زودکس، فیدیلیو، افود و شاید در آینده دیجیکالا شده است. رقابتی که نتیجه آن به نفع مصرفکننده نهایی خواهد بود.
باید دید که حضور تپسیفود به پشتوانه گلرنگ، آیا توانایی افزایش اندازه بازار سفارش غذای آنلاین و کاهش یکهتازی اسنپفود را دارد یا خیر.
گلرنگ برای رسیدن به کدام مقصد تپسی گرفت؟
در ادامه این نشست مدیرعامل گروه تپسی با اشاره به چشم انداز گلرنگ در ایجاد یک اکوسیستم در حوزه اقتصاد دیجیتال، عنوان کرد:
ایجاد یک اکوسیستم جدید و هم افزایی از اهداف و برنامه های تپسی به شمار می رود که این اکوسیستم شامل مواردی از جمله استفاده از فرصت های موجود در حوزه اقتصاد دیجیتال، رساندن سهم درآمدی گروه گلرنگ از اقتصاد دیجیتال به یک پنجم کل درآمد گروه تا سال ١۴١٠، افزایش قدرت انتخاب کاربران و افزایش کیفیت ارایه خدمات با ایجاد رقابت است.
ادعای اسنپ درباره عدد سهم بازار را «قویاً» تکذیب میکنم
سیدحسینی درباره ادعای سهم بازار 92درصدی اسنپ در بازار تاکسیهای اینترنتی گفت: «عزیزان سهمهایی را اعلام کردهاند اما هر چقدر دودوتاچهارتا میکنیم با عدد ما نمیخواند. تعداد رکوردهای اعلامشده در اسفندماه را که بیشترین سفرها انجام میشود، در مقابل سفرهای خودمان میگذاریم و به عددی که اعلام میکنند، نمیرسیم؛ مگر اینکه اعداد کشورهای همسایه را هم جمع زده باشند. قویاً میگویم عدد ۸ درصد درمورد سهم بازار تپسی درست نیست.»
او افزود: «میدانیم تعداد سفرهایمان در ربع اول امسال دو برابر شده است. برای ما شفاف است این عدد را از این بازار و از رقیب گرفتهایم اما کماکان سهم عزیزان درحال رشد است و این مقداری برای ما هم عجیب است.»
امسال سرویس “تپسی مدرسه” نداریم
اخیراً صورتهای مالی شرکت “نوآفرینان رابین پارس” که با نام تجاری “سرویس مدرسه تپسی” شناخته میشود، برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ در سامانه کدال منتشر شده است.