×
×

هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا : کیفیت خدمات اسنپ و تپسی خیلی با اوبر فرق ندارد

  • کد نوشته: 7010
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳
  • 0
  • سعید محمدی، هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا، در سمینار «لجستیک در انقلاب صنعتی چهارم» تأکید کرد که صنعت لجستیک ایران از نظر کیفیت خدمات و فناوری‌های حمل‌ونقل فاصله چندانی با استانداردهای جهانی ندارد و شرکت‌هایی مانند اسنپ و تپسی را قابل مقایسه با اوبر دانست. با این حال، او به چالش‌هایی مانند افزایش قیمت سوخت و هزینه نیروی […]

    هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا : کیفیت خدمات اسنپ و تپسی خیلی با اوبر فرق ندارد

    سعید محمدی، هم‌بنیان‌گذار دیجی‌کالا، در سمینار «لجستیک در انقلاب صنعتی چهارم» تأکید کرد که صنعت لجستیک ایران از نظر کیفیت خدمات و فناوری‌های حمل‌ونقل فاصله چندانی با استانداردهای جهانی ندارد و شرکت‌هایی مانند اسنپ و تپسی را قابل مقایسه با اوبر دانست. با این حال، او به چالش‌هایی مانند افزایش قیمت سوخت و هزینه نیروی کار اشاره کرد که می‌تواند پیچیدگی‌های این حوزه را به‌طور چشمگیری افزایش دهد.

    محمدی در ادامه به نقش پیک‌های فریلنسر در شبکه لجستیکی دیجی‌کالا پرداخت و توضیح داد که رانندگان اسنپ و تپسی به‌عنوان پیک‌های لست مایل در تحویل سفارش‌ها با دیجی‌کالا همکاری می‌کنند. او اپلیکیشن دیجی‌کالا فلکس را ابزاری معرفی کرد که به پیک‌های فریلنسر امکان می‌دهد زمان‌های خالی خود را برای تحویل پارسل بسته‌ها رزرو کنند. این مدل، به‌ویژه در زمان‌هایی مانند بلک فرایدی، با افزایش نرخ‌ها جذابیت بیشتری برای فریلنسرها ایجاد کرده و ظرفیت لجستیک دیجی‌کالا را در دوره‌های اوج سفارشات بهبود می‌بخشد.

    تجارت الکترونیک با ایجاد تحول در صنعت لجستیک، آن را به سمت لجستیک پلتفرمی سوق داده است

    سعید محمدی، در ادامه از تجربه‌های دیجی‌کالا در حوزه لجستیک پلتفرمی و اهمیت آن در تجارت الکترونیک سخن گفت.او صنعت تجارت الکترونیک (E-commerce) را یکی از عوامل اصلی تحول در لجستیک دانست و توضیح داد که پیچیدگی‌های این صنعت، اهمیت کاهش بهای تمام‌شده‌ی لجستیک و ارائه خدمات باکیفیت، ما را به سمت توسعه لجستیک پلتفرمی سوق داده است.

    محمدی ویژگی‌های کلیدی لجستیک پلتفرمی را مدل مبتنی بر شبکه، اشتراک منابع، محوریت فناوری‌های دیجیتال، شبکه‌های توزیع ترکیبی، انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری، و همکاری باز میان بازیگران مختلف در زنجیره ارزش معرفی کرد.او تأکید کرد که تنها راه مدیریت پیچیدگی‌ها، کاهش هزینه و ارتقای کیفیت خدمات در صنعت ایکامرس، استفاده از همکاری‌های استراتژیک و باز میان بازیگران این حوزه است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *