×
×

هم‌بنیان‌گذار ویش‌ورک: ویش‌ورک با شرکت‌های برتر سیلیکون‌ولی، مانند نتفلیکس، همکاری داشته است

  • کد نوشته: 7080
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳
  • 0
  • امیرحسین شیرانی، هم‌بنیان‌گذار ویش‌ ورک، در گفت‌وگو با شتاب‌دهنده شریف توضیح داد که فلسفه اصلی این استارتاپ بر این باور استوار است که برای تأثیرگذاری نیازی به تغییر مکان نیست. به گفته وی، این اعتقاد در سال ۱۳۹۶ پایه‌گذار شکل‌گیری ویش‌ورک شد. در آن زمان، هدف اصلی تیم دو موضوع کلیدی بود: اول، شناسایی و […]

    هم‌بنیان‌گذار ویش‌ورک: ویش‌ورک با شرکت‌های برتر سیلیکون‌ولی، مانند نتفلیکس، همکاری داشته است

    امیرحسین شیرانی، هم‌بنیان‌گذار ویش‌ ورک، در گفت‌وگو با شتاب‌دهنده شریف توضیح داد که فلسفه اصلی این استارتاپ بر این باور استوار است که برای تأثیرگذاری نیازی به تغییر مکان نیست. به گفته وی، این اعتقاد در سال ۱۳۹۶ پایه‌گذار شکل‌گیری ویش‌ورک شد. در آن زمان، هدف اصلی تیم دو موضوع کلیدی بود: اول، شناسایی و بهره‌گیری از توانمندی افرادی که در سراسر ایران می‌توانند پروژه‌های مهندسی متنوعی را انجام دهند و دوم، کاهش وابستگی نخبگان به مهاجرت در عصر دسترسی به زیرساخت‌ها و منابع جهانی.

    شیرانی با اشاره به چالش‌های پیش‌آمده در سال‌های بعد افزود که به دلیل تحریم‌ها، تضعیف ارزش پول ملی، و مشکلات زیرساختی در ایران، این تیم در سال ۱۳۹۸ مجبور به تغییر مسیر شد. وی اظهار داشت که ضعف زیرساخت‌ها حتی در مقایسه با کشورهای همسایه و عدم توجه کافی به نخبگان در تصمیم‌گیری‌ها، روند مهاجرت نخبگان را تقویت کرده بود.

    بیشتر بخوانید: استارتاپ Evlayze، دستیار هوش‌مصنوعی جذب سرمایه استارتاپ‌ها

    به گفته وی، این تغییر مسیر در نهایت به نفع ویش‌ورک تمام شد. تیم این استارتاپ تصمیم گرفت تا به سمت فعالیت به عنوان یک شرکت نرم‌افزاری بین‌المللی با دفاتری در عمان، کانادا و ایران حرکت کند. او تأکید کرد که در این مسیر، روابط بین‌المللی مبتنی بر تخصص‌های تیم و کمک‌های دوستان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف نقش مهمی ایفا کرد و توانستند بر شرایط دشوار غلبه کنند.

    شیرانی همچنین به موفقیت‌های ویش‌ورک اشاره کرد و گفت که این استارتاپ توانسته با شرکت‌های بزرگی مانند نتفلیکس همکاری کند، پلتفرم پیشرو در ارائه فضای کار اشتراکی با نام Spash را توسعه دهد و از شرکت سرمایه‌گذاری مکث جذب سرمایه کند. وی این موفقیت‌ها را نتیجه تلاش مستمر و همدلی اعضای تیم دانست.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *